Duo produkter

Kalmar län

Information

Duo produkter hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Duo produkter finns. I Torsås så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Duo produkter tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Duo produkter har haft sedan 2002-12-12. Duo produkter har funnits sedan och 2002-12-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Duo produkter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0486-41099.

Torsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Duo produkter har idag 680305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Duo produkter

Försäljning av arbetsplatsutrustningar så som bord, stolar och ergonomiska lyfthjälpmedel. Limmer och gängsäkringar, slipprodukter och maskiner så som slipmaskiner, borrmaskiner och kapmaskiner. Samt vissa konsultuppdrag.

I Duo produkter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Petersson, Britt Laila Marie som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .