Camilla's Hårmakeri

Kalmar län

Information

670109-XXXX är organisationsnummer för företaget Camilla's Hårmakeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Camilla's Hårmakeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Torsås som är den kommunen som Camilla's Hårmakeri finns i.

Camilla's Hårmakeri har varit registrerat sedan 1994-04-11 och det finns flera företag i Kalmar län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Camilla's Hårmakeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Camilla's Hårmakeri är och det finns flera bolag i Torsås som också är .

Firmatecknare för Camilla's Hårmakeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Camilla's Hårmakeri så kan ni göra det på telefon genom 0480-86101 eller genom brev på följande adress:

Frisör samt varuförsäljning i samband härmed.

Det finns olika personer som har en koppling med Camilla's Hårmakeri och det är Nilsson, Camilla Irené som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,