Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning

Kalmar län

Information

Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning hittar ni ett Kalmar län som inte är som andra län. I Kalmar län hittar ni Torsås som är den kommunen där Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning finns. I Torsås så finns det många olika Enskild firma och i Kalmar län så finns det ännu fler Enskild firma. Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning har haft sedan 2007-08-03. Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0486-20026.

Torsås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Kalmar län för att locka till sig fler företag.

Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning har idag 610415-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning

Service, montage, programmering och projektledning samt försäljning av produktionsmaskiner för tillverkande metallindustri, samt industrirobotar samt därmed förenlig verksamhet.

I Olofssons Industriservice & Maskinförsäljning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Mats Anders Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .