Dannes Trädgårdsservice

Kalmar län

Information

Enskild firma finns det flera av i Torsås och Dannes Trädgårdsservice är ett av dem. Kalmar län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dannes Trädgårdsservice är ett av dem. Statusen för Dannes Trädgårdsservice är att Bolaget är aktivt.

Dannes Trädgårdsservice är ett Enskild firma och skapades 2007-06-27. Det finns flera olika verksamheter i Kalmar län som är ett stort län. Torsås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dannes Trädgårdsservice ska trivas.

Dannes Trädgårdsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20. I Torsås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hem- och trädgårdsarbete såsom gräsklippning, anläggning av gräsmattor, trädfällning, städning av trädgård, plattläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dannes Trädgårdsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-09-20.

Idag är Dannes Trädgårdsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Torsås.

Vill man komma i kontakt med Dannes Trädgårdsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0486-21883.

.

De som är på något sätt har med Dannes Trädgårdsservice är Olsson, Dan Evald Birger som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Dannes Trädgårdsservice har 600903-XXXX som sitt organisationsnummer.